Wij zijn heel gewone chauffeurs die eeuwig leven hebben. Hoe kregen wij dat eeuwige leven? Toen wij onze zonden beleden en geloofden in de Heer Jezus. Wij geloofden wat God ons in zijn Woord, de Bijbel liet zien: Want het loon, dat de zonde geeft, is de dood, maar de genade, die God schenkt, is het eeuwige leven in Christus Jezus, onze Here. Allen hebben gezondigd en missen de heerlijkheid van God en worden om niet gerechtvaardigd door de verlossing in Christus Jezus. Hem heeft God openlijk aangewezen als middel tot verzoening.… Romeinen 6:23 en 3:23-25a.

Wat Doen Wij

Honderden chauffeurs proberen met hun collega‘s in gesprek te komen, bijvoorbeeld tijdens de pauzes op parkeerplaatsen of aan de grenzen. Zij delen lectuur uit waarin mensen in hun eigen taal kunnen lezen over de Enige Weg om gered te worden voor de eeuwigheid: De Heer Jezus Christus.

Martien Stam (oud chauffeur) en zijn vrouw Nita reizen(den) in hun camper door Europa om op parkeerplaatsen en aan de grenzen met chauffeurs uit allerlei landen in contact te komen.

Wil je meer weten over wat wij aan de mensen vertellen over de Weg naar God klik dan hier.

Wij gebruiken onder andere de volgende materialen: Bijbels, folders, Christelijke boeken, speciale Nieuw Testamenten voor chauffeurs in het Engels, Duits, Italiaans, Nederlands, Zweeds, Hongaars, Tsjechisch en nog veel meer andere talen.

Als je mee wilt werken aan onze opdracht om collega’s voor de Heer Jezus te bereiken dan kun je evangelisatiemateriaal bestellen in onze webwinkel.

Bestuurslid en evangelist

WIM NAGTEGAAL
WIM NAGTEGAAL
Samen met Elly bezoek ik wekelijks de truckparkings rondom Rotterdam. Wij delen dan o.a. broodjes uit en hebben de mooiste ontmoetingen. Mooi om te mogen doen! Ga je een keer mee?
LEG CONTACT
JACO VAN 'T KRUIS
JACO VAN 'T KRUIS
Al jaren bezoek ik tijdens mijn pauzes graag de parkings en loop ik even langs mijn collega’s, die overhandig ik een traktaat.
LEG CONTACT
DANIEL KROEZEN
DANIEL KROEZEN
Onderweg regelmatig in gesprek en geef mijn pauze er graag voor op. In het noorden bezoek ik samen met Marleen mijn vrouw parkeerplaatsen. Ga je een keer mee?
LEG CONTACT

Vertrouw

Hoop

Liefde

Ons Verhaal

Het begon in 1986. Toen was er een ontmoeting van vijf chauffeurs: Peter van den Bosch uit Dordrecht, Rogier van Oosterbosch uit Hoogerheide, Bert Spaans uit Dubbeldam, Martien Stam uit Geleen en Allen de Vries uit Alblasserdam. Zij hadden één ding gemeen: Zij wilden hun collega’s bekendmaken met de Bijbelse boodschap die voor henzelf zoveel betekent.

Een van de eerste dingen waar aan gedacht werd was de uitgave van folders waarin wordt uitgelegd hoe iemand eeuwig leven kan krijgen. Ook werden voorstellen gedaan om een tijdschrift uit te gaan geven en om ontmoetingsdagen voor chauffeurs te organiseren. In de loop van 1986 werden de eerste folders gedrukt en verspreid, toen voorlopig alleen in het Nederlands. In de loop van de tijd zijn er folders beschikbaar gekomen in alle talen van Europa met uitzondering van Baskisch, Iers en Letzebuergs In hetzelfde jaar werd een Stichting opgericht om een goede basis te hebben om te voldoen aan wettelijke eisen in verband met onder andere het beheer van de financiën.

‘En zo zijn er honderden chauffeurs die proberen met hun collega‘s in gesprek te komen, bijvoorbeeld tijdens de pauzes op parkeerplaatsen of aan de grenzen. Zij delen lectuur uit waarin mensen in hun eigen taal kunnen lezen over de Enige Weg om gered te worden voor de eeuwigheid: De Heer Jezus Christus.’

Ben jij geraakt door ons werk? Meld je hieronder aan als lid, ontvang het welkomstpakket en werk mee op Gods akker!

Being a Christian is more than just an instantaneous conversion – it is a daily process whereby you grow to be more and more like Christ.

Billy Graham

Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.

Martin Luther King, Jr.

God cannot give us a happiness and peace apart from Himself, because it is not there. There is no such thing.

C. S. Lewis

Als je mee wilt werken aan onze opdracht om collega’s voor de Heer Jezus te bereiken dan kan je hieronder aanmelden en een welkomspakket ontvangen.

Lid worden