Update vanuit Veldhoven…

Ons leven is over het algemeen rustig en we zijn ieder weekend heel blij dat we weer horen van velen die naar de parkeerplaatsen gaan, prijs de Heer!!

We zijn bezig geweest met alles wat op te ruimen van Martien en hebben gesorteerd wat wel en niet bewaard moest blijven. Daar tussen zat een geschreven stuk (boekwerk) van 150 pagina s over een jongen in zijn jonge leven opgroeiend naar volwassenheid. Martien wist dit niet meer en heeft het met plezier en met herkenning zitten lezen ook met ontroering terwijl hij het zelf had geschreven. Ook ik heb het gelezen echt heel bijzonder en waardevol! Het is autobiografisch, over de worsteling van een jongen met uitspraken van kerk, geloof, uitverkiezing e.d. We gaan zien of we er iets mee kunnen voor de kleinkinderen. Zo zijn we dus bezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder hebben we een prachtige dag gehad toen we de 80ste verjaardag van Martien hebben gevierd met 53 mensen nl kinderen, klein kinderen, achterkleinkinderen, broers en zussen. Heel vermoeiend maar ook heel bijzonder! Dat alles kan Martien gelukkig nog behappen al is zijn hoofd nu behoorlijk in de war maar het gaat niet slecht hier. We genieten nog elke dag van elkaar en wat de Heer ons geeft en kijken met spanning naar het wereldgemeenschap. En met verwachting naar de komst van onze Heer Jezus!

Maranatha,  liefs van Martien en Nita.