Dag allemaal!

Hier bij ons gaat het nog steeds een beetje wisselend! We genieten enorm van de mooie berichten dat er zoveel van jullie naar de chauffeurs gaan en vaak  goede gesprekken hebben, prijs de Heer.

Wij zijn veel thuis maar laatst waren we naar de geboorteplaats van Martien geweest naar Goudriaan. Dat was heel leuk we hebben er fijn gewandeld en Martien kon veel van vroeger vertellen dus zeker een mooie dag!

27 april waren we weer uitgenodigd voor een koningslunch in Veldhoven voor gedecoreerden dus ook Martien en ik mocht mee. Daar waren enorm veel mensen gedecoreerd om hun vrijwilligerswerk in en om Veldhoven. We gaven aan dat ons werk van heel andere aard was en dat was zo mooi en bijzonder want zo konden we getuigen van onze Heer Jezus!

De foto op de duofiets is een probeersel maar als het beter weer wordt gaan we hem af en toe voor een uurtje huren. Verder lopen we een paar keer per dag en Martien slaapt redelijk veel. We zijn dankbaar dat we nog iedere zondag naar de dienst kunnen! We gaan moedig voorwaards! We ervaren iedere dag de rust en nabijheid van onze Heer Jezus. We bidden jullie allen Zijn nabijheid toe in alles.

Hartelijke groetjes van Martien en Nita!