Hier in Veldhoven zijn we aardig stil gezet en we zijn over het algemeen gelukkig met z’n drieën vele herinneringen die we hebben over alle reizen die we hebben gemaakt. Regelmatig komen die bij ons naar boven.

De situatie is nl zo dat Martien definitief het etiket vasculaire dementie heeft met Alzheimer kenmerken gekregen. Daardoor mag hij niet meer rijden. Dankzij de rust van onze Heer heeft hij dat heel rustig opgevat echt bijzonder voor iemand bij wie autorijden zijn lust en zijn leven was! Ook gaan wij niet veel weg omdat een vreemde omgeving Martien een beetje in de war maakt.

Wij genieten enorm van ons huis en onze tuin met schaduwplekjes. We hebben het samen gezellig met komische momenten!! Martien heeft ook nog steeds last van zijn benen en rug dus gebruikt hij de rollator. We hebben door dit alles besloten onze camper te verkopen. Er blijft nog genoeg over om van te genieten, we bidden samen, praten over de Heer en onze toekomst en Martien leest ook graag nog een boek. We rijden in de auto en genieten van de bezoeken van onze kinderen en kleinkinderen. En op de zondag zijn we heel dankbaar dat we nog naar de samenkomst kunnen!

Graag gebed dat Martien zijn koppie niet te snel achteruitgaat! We hopen ook even op 1 oktober naar Almere te komen. We zijn super dankbaar voor al die mensen die naar de chauffeurs gaan om van de Here Jezus te vertellen.

De Heer komt spoedig!! Liefs, Martien & Nita