31 oktober 2020
Vandaag is het de laatste dag van oktober maar vandaag komt Piet de Boer aan het woord in de rubriek… KEN ELKAAR KENNEN
Ik ben geboren op Urk op 2 november 1964 (als helft van een tweeling) en woon in Tollebeek en ben getrouwd met Willy.
We hebben drie dochters en dat is een rijk bezit….
Ik ben voor het 29e jaar op de weg na eerst 10 jaar lasser/metaalbewerker te zijn geweest.
Ik rij bij de Fa. Flevo Cargo International in Lelystad http://www.flevocargo.nl/ die huistransporteur van de aldaar gevestigde rubberfabriek is.
Mn hobby is oude voertuigen. Ik heb een eigenhandig gerestaureerd Mercedes truck uit 1964 en een oude Honda motor uit 1979 die in nieuwstaat is.
Wat ik nog wel eens zou willen… dat is een oude Volvo F10 uit de jaren ’80 eens opknappen.
Verder is m’n ‘thuiskerkorgel’ een liefhebberij op het andere vlak.
Geloof… ik ben d’r mee opgevoed en ‘t voelt als een sturende hand op je schouder… een ‘vriendschap’ voor t leven…..
Ik ben een genieter van de Urker koren https://www.youtube.com/watch?v=OA6Hc7jojk8 en het orgel. Gospel vind ik mooi voor een ander, het is niet echt mijn smaak. Mijn smaak is ietwat conservatief…. Het ‘raakt’ me niet, die muziek, de intentie weer wel….
Ik ben een tevreden mens, een gelukkig mens zelfs, desondanks veel tegenwind in een lange periode. Ik heb in 30 jaar trucken bijna nooit geen drama’s gehad! Met maar 1 ziekmelding in AL die jaren.. en dat was toen ik uit de trailer vloog met een elektrische pompwagen op een gladde vloer en buiten op ‘t wegdek belande met een dubbele bekkenbreuk…!
Wat ik nog s zou willen…? Wat meer orde en rust in m’n vrije tijd… na een lichte hartaanval bijna 2 jaar geleden.. en nu een levenslang abonnement bij ‘n cardioloog ‘vraagt’ m’n lichaam daar om….