26 december 2020
Vandaag is het 2e Kerstdag, en in de rubriek… KEN ELKAAR KENNEN komt Peter van Klinken aan het woord.
Ik ben geboren op het eiland Schouwen Duiveland in het dorpje Nieuwerkerk in het jaar 1975 op 13 december
Ben getrouwd met Corine en we hebben 3 zoons gekregen de oudste is 17 en dan één van 15 en de jongste is 4 jr.
Wat eet je het liefst vraag je? Dat is stamppot andijvie dat door mijn vrouw is klaargemaakt, dat is eigenlijk te lekker kan dan moeilijk stoppen met eten????
Ik rij voor de firma Bas Kooy Transport in Dordrecht https://youtu.be/a7CDgI7H7HY waar ik hopelijk nog velen jaren mag werken. Een mooie Scania r450 is mijn auto die goed en compleet is uitgerust. Ik rij nog niet zo lang bij Bas Kooy nu ongeveer 1½ jr daar voor was ik telekraanmachinist.
We rijden voor namelijk schroot naar Dordrecht en ben daar door toch de hele week van huis wat ik in het begin wel moeilijk vond vooral voor de jongste. Als ik in het weekend thuis ben dan wijkt hij ook geen moment van mijn zijde een gaat hij overal met mij mee????
Ben +/- 5 jaar geleden samen met mijn vrouw tot het geloof gekomen terwijl wij van kinds af aan elke week twee naar de kerk gingen. Uit nieuwsgierigheid een keer naar een dominee wezen luisteren, en van toen af aan daar niet meer weg geweest (ondertussen wel een andere predikant en nog duidelijker)
Sinds die tijd is Jezus ook voor mij gestorven en niet alleen voor de andere mensen, dacht dat het voor mij onmogelijk was omdat ik een zondig mens ben, nu mag ik weten dat Hij mijn verlosser is.
Mijn favoriete gospelartiest (band) is Sela https://youtu.be/BdDBLbsykTA