12 december 2020
Vandaag is het een bijzondere dag met een geweldige verhaal van Monique Babe in de rubriek… KEN ELKAAR KENNEN
‘k Ben geboren op 25 juli 1957 en woon met mijn man Jaap in IJmuiden, hebben 2 kinderen.
Ik ben een liefhebber van alles wat lekker is en dat is een hele lijst????
Ik rijd Openbaar Vervoer voor Connexxion, dat doe ik sinds 2008. Wij rijden Mercedes gas, VDL, diesel en elektrisch. Byte elektrisch en MAN gas. Dit doe ik ongeveer 13 jaar. Ik vervoer dus passagiers en geen goederen ????
Hobby’s…. Evangeliseren. Samen met mijn man Jaap begeleiden wij mensen in discipelschap. Wij leiden een groep tot herstel en genezing van gehandicapten. Begeleiden een groep één op één, met huwelijksperikelen. Dit doen wij +/- 3 tot 4 keer in de week.
Verdere hobby’s zijn van alles wat een beetje creatief is… nu ben ik begonnen met het schrijven van een boek. Grote uitdaging!!
Wat zou je graag nog eens willen doen: Samen met Jaap een huis kopen met vele kamers en grotere ruimtes met een stukje grond eromheen. Dat zouden wij dan willen gebruiken om mensen op te vangen voor een bepaalde tijd om de Heer Jezus te ontmoeten, te herstellen van een moeilijke periode, te bemoedigen en toe te rusten om weer in de maatschappij mee te kunnen doen.
Hoe kwam je tot geloof: Nadat Jaap mij het Evangelie had uitgelegd, las ik zelf Lucas, het Kerstverhaal en dat was voor mij een openbaring dat het écht wáár gebeurd verhaal was!!!!!
Wat betekent de Heer Jezus voor je: mijn Heer, mijn Redder, mijn Heiland, mijn Liefde, mijn Bruidegom, mijn GeneesHEER, mijn Voorziener in wijsheid, materiële zaken en teveel om op te noemen, want Hij is mijn IK BEN.