Afgelopen Kerstdagen (2021) zijn er in Nederland diverse mensen van verschillende denominaties (verschillende stromingen) en verschillende stichtingen erop uit getrokken om de chauffeurs die met de Kerstdagen eenzaam op een parkings staan, toch te verassen met liefde, betrokkenheid en wat lekkers!

“Alle 50 tasjes waren net voor het donker uitgedeeld. Het waren vooral Russen en Oekraïense chauffeurs. Verder nog wel bijzondere nationaliteiten: Bosnisch, Georgisch, Oezbeeks, Moldavisch. En nog meer.” Citaat van een van onze ‘zaaiers’.

Na het bezoeken van de parkings waren de meesten wel koud geworden en dan doet bij terugkomst thuis een kop koffie en wat lekkers heel veel goed, sommigen werden zelfs verrast met echte eigengemaakte Groningse mosterdsoep en kaasstengels, dus ook diegenen die thuis bleven werkten mee, evenals de bedrijven die al het lekkers geschonken hebben, de vrijwilligers van kerken en gemeenten voor het inzamelen en zo heeft iedereen bijgedragen!

Wij willen namens Stichting Chauffeurs Evangelisatieteam Holland, iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt! En bovenal danken we God dat we dit samen mochten doen. Nu op naar het jaar 2022 en we bidden voor wijsheid, kracht en meer ‘zaaiers’ om Gods Woord te delen.

Foto’s zijn van diverse locaties afkomstig