13 februari 2021
Het is vandaag de dag van de radio, maar ook de dag van Jorim Kranenborg in de rubriek: Ken elkaar kennen.
Hoi hoi, ik ben Jorim, geboren in Doetinchem op 14 september 1990 en woon in Varsseveld. Ben niet getrouwd, ook (nog) geen vriendin op dit moment maar zo de Heer het wil komt dat nog wel.
Het lekkerste eten vind ik patat.
Ik werk sinds november 2019 voor het taxibedrijf taxi Annet https://taxiannet.nl. Zijn hele vriendelijke mensen en als je een taxi nodig hebt, gelijk bellen! Rij in een Volvo (personenauto), en dan voornamelijk schoolkinderen en ook zakenmannen, ziekenvervoer en ga zo maar door.
Mijn hobby’s zijn film kijken, voetballen, volleyballen en Bijbel lezen. Altijd goed om je relatie met de Heer te verbeteren.
Wat me altijd nog eens een keer leuk lijkt om te doen is een reis naar Curaçao te boeken, daar de broeders en zusters te ontmoeten en te genieten van het mooie weer.
Tja.. wat ik moeilijk vind, je hebt altijd wel zwakke punten in je leven als gelovige maar als we staan in Zijn kracht worden zelfs de zwakke punten, krachtbronnen in je leven.
Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin, toen ik 15 jaar was sprak er een broeder over de wederkomst van Christus, en zei hij: Als de Heer Jezus nu terugkomt is deze zaal dan leeg? Dat zette mij aan het denken. En toen heb ik me laten dopen en mijn leven in Zijn hand gelegd.
De Heer Jezus is alles voor me, dat komt o.a. doordat ik als baby links verlamd ben geweest, de dokters zeiden dat ik zwaar gehandicapt in een rolstoel zal komen, maar de Heer heeft het anders gedacht. Er is veel voor me gebeden en ik ben volledig herstelt. Dankzij mijn hemelse Vader. Zo de Heer Jezus is mijn Heer, Heiland, Herder, mijn leven in alle zwakheid.
Mijn favoriete Nederlandse zanger is Christian Verwoerd https://youtu.be/MSpQd9ExxlU. De liederen die hij schrijft zitten zo dicht bij de Bijbelse waarheid en je merkt dat hij leeft uit een levende relatie met de Heer Jezus.
Allen Gods zegen en de Heer heeft met ieder die dit leest een plan in zijn of haar leven. Aan ons om dat te ontdekken.