22 januari 2022

Goedenacht broer en zus,
Vandaag is het zaterdag 22 januari en elke dag word het langer licht, sinds het nieuwe jaar is dat 2 minuten per dag, en dat is goed te merken.
Vandaag komt Johnny Nieuwenhuis aan het woord in de rubriek ‘Ken elkaar kennen’ Hij werd geboren op 26 april 1968 te Rijssen en woont daar nog steeds met z’n vrouw Dianne en hun 5 kinderen (3 jongens en 2 dochters).

Johnny werk bij firma IJmond, staaltransport https://youtu.be/ArridEsav1Q voor diverse constructiebedrijven en rijd al 33 jaar als chauffeur. Als hobby’s heeft hij oude auto’s onderhouden, oude trekker (samen met de zoons) en paardjes (samen met vrouw en dochters). Verhuizen naar Scandinavië lijkt hem wel interessant om later te doen. Drukke omgeving met veel mensen vind hij moeilijk. Voor een lekkere gehaktbal van Dianne, met uitjes komt hij wat eerder naar huis na een lange dag werken.

Tot geloof komen ging door véél tegenslagen en merken dat je toch geholpen wordt. De Here Jezus is mijn rots waarop ik sta én is mijn levensverzekering.
Mathijn Buwalda https://youtu.be/embl6_kMk1s , Ralph van Manen https://youtu.be/OTtug0esUs8 , The Psalm Project https://youtu.be/mnaSROUSLS0 , Rend Collective https://youtu.be/dSn9HW5P-sA… hoor ik graag als gospelartiesten.

Wat heb je de lezers nog te vertellen, Johnny? Dat de mensen Jezus moeten leren kennen, anders is het leven zinloos en leeg. Geef het uit handen, dit is niet meer jóuw gevecht, op eigen kracht red je het niet.