Waarom geven?

Laat ieder doen zoals hij in zijn hart voorgenomen heeft, niet met tegenzin of uit dwang; want God heeft een blijmoedige gever lief.” 2 Kor 9:7 (HSV).

Hartelijk dank dat je overweegt ons financieel te ondersteunen. Wij bieden je de volgende betalingsmogelijkheden aan om jouw fiscaal aftrekbare gift aan ons over te maken: Via NL32.INGB.0003.8818.69 t.n.v. Stichting Chauffeurs Evangelisatieteam Holland. Liever op papier invullen? Klik dan hier. Wil je graag anoniem, als bedrijf of een periodieke donatie schenken? Dat kan via geef.nl klik hier

Onze stichting heeft een ANBI status: 2022 / 2023

Hieronder een overzicht met lopende projecten waaraan uw giften besteed worden:

-Noord regio Hoogeveen-Emmen A37
-Midden regio Almere-Lelystad A6, A27
-Midden regio Veenendaal A30, A12, A15
-Zuid regio Rotterdam-Zeeland A15, A16, A29
-Algemeen zoals; drukwerk, hosting, onderhoud website

Samen maak je het verschil

Wil jij ons meehelpen het evangelie te brengen maar je ziet het jezelf niet doen om welke reden dan ook, download dan dit formulier en deel het in jouw kerk of vriendengroep. Zo draag je ook bij aan de verspreiding van het evangelie!

Vandaag de dag werken honderden chauffeurs in binnen- en buitenland mee. Er wordt door ons ook meegewerkt aan het oprichten van organisaties met het zelfde doel in andere landen.

Andere organisaties zijn o.a. Highway Connections en Truckers for Christ in the USA, Glory Road in UK, Trucker Church en Gottes Wort auf der Landstraße in Duitsland en ook Trucker Church in Zweden in Duitsland. In Zweden werken onder andere Marcus en Annet Lennartson. Zij zijn ook onze contactpersonen in Zweden.

Help je mee met evangelisatie?

Ons verhaal

Het begon in 1986. Toen was er een ontmoeting van vijf chauffeurs: Peter van den Bosch uit Dordrecht, Rogier van Oosterbosch uit Hoogerheide, Bert Spaans uit Dubbeldam, Martien Stam uit Geleen en Allen de Vries uit Alblasserdam. Zij hadden één ding gemeen: Zij wilden hun collega’s bekendmaken met de Bijbelse boodschap die voor henzelf zoveel betekent.

Een van de eerste dingen waar aan gedacht werd was de uitgave van folders waarin wordt uitgelegd hoe iemand eeuwig leven kan krijgen. Ook werden voorstellen gedaan om een tijdschrift uit te gaan geven en om ontmoetingsdagen voor chauffeurs te organiseren. In de loop van 1986 werden de eerste folders gedrukt en verspreid, toen voorlopig alleen  in het Nederlands. In de loop van de tijd zijn er folders beschikbaar gekomen in alle talen van Europa met uitzondering van Baskisch, Iers en Letzebuergs In hetzelfde jaar werd een Stichting opgericht om een goede basis te hebben om te voldoen aan wettelijke eisen in verband met onder andere het beheer van de financiën.

JOIN THE CLUB!

Als je mee wilt werken aan onze opdracht om collega’s voor de Heer Jezus te bereiken dan kan je hieronder aanmelden en een evangelisatiepakket ontvangen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuws, ontvangen van de “Wegwijzer” kortom dat we je gegevens mogen gebruiken, klik dan op het ontvangen van het welkomspresentje.

 

Komende chauffeursdag

Chauffeursdag 2024

oktober 5 @ 10:00 - 16:00

Chauffeursdag 2025

4 oktober 2025 @ 10:00 - 16:00

Chauffeursdag 2026

3 oktober 2026 @ 10:00 - 16:00

Chauffeursdag 2027

2 oktober 2027 @ 10:00 - 16:00

05/10 | The Netherlands, Almere
CEH Chauffeursdag 2024
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Being a Christian is more than just an instantaneous conversion – it is a daily process whereby you grow to be more and more like Christ.

Billy Graham

Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.

Martin Luther King, Jr.

God cannot give us a happiness and peace apart from Himself, because it is not there. There is no such thing.

C. S. Lewis