Getuige zijn van truckers – Parkeerplaats

Het was alsof ze zaten te wachtten op het Goede nieuws. ‘Zou jij een keer met ons mee willen de parkeerplaatsen op? We zijn normaal met enkele mensen maar we kunnen veel chauffeurs bereiken.”

Ik keek mijn man aan en hij grijnsde. ‘Vind je leuk hé?’ zei hij. ‘Zeker weten’ antwoordde ik. Mijn hart brandt voor het Evangelie. We hebben de ALLERBESTE boodschap die je maar bedenken kan. Een boodschap van redding. God wil dat niemand verloren gaat! God was het namelijk Die in Christus de wereld met Zichzelf verzoende, en aan hen hun overtredingen niet toerekende; en Hij heeft het woord van de verzoening in ons gelegd. Wij zijn dan gezanten namens Christus, alsof God Zelf door ons smeekt. Namens Christus smeken wij: laat u met God verzoenen.

Want Hem Die geen zonde gekend heeft, heeft Hij voor ons tot zonde gemaakt, opdat wij zouden worden gerechtigheid van God in Hem. (2 Korinthe 5: 19-21) God was het die Zichzelf met de wereld verzoende. Dit is verleden tijd. Hij heeft dit gedaan door Jezus Christus aan het kruis. En daar riep Jezus: ‘Het is volbracht’ Halleluja! Dat is de boodschap die wij mogen delen.

We besloten de vele parkeerplaatsen mee op te gaan in het mooie Nederland.

Wilma