01-05-2022

Komende week zijn er diverse herdenkingen, waaronder 1 mei Dag van de Arbeid, 2 mei Suikerfeest, 4 mei Dodenherdenking, 5 mei Bevrijdingsdag en 6 mei Onafhankelijkheidsdag (Israël)

Vandaag komt Gerrit Mulder aan het woord in de rubriek: ‘Ken elkaar kennen’

Waar ben je geboren en op welke datum: Geboren in Nunspeet op 4 december 1958 in de schuur bij mijn opa en oma.

In welke plaats woon je: Nunspeet, en tenzij God zegt dat ik hier weg moet blijf ik er wonen.

Ben je getrouwd (en zo ja met wie) / Heb je kinderen: Getrouwd met Truus en 3 kinderen en 4 kleinkinderen.

Voor welke firma rijd je: Ik reed voor St. van de Brink Ermelo https://youtu.be/7yxhxA0RKzY, ben daar 25 jaar geweest.

Welk merk rijd je: Ik heb het meest van de tijd met DAF gereden

Wat vervoer je: Ongeveer de eerste 18 jaar melk voor de supermarkten, en daar na van alles binnen St. van de Brink, alleen in Nederland.

Hoeveel jaar zit je op de weg: Ik ben 34 jaar chauffeur geweest, met plezier, en kreeg voor veel mensen woorden van God, om door te geven.

Op een parkeerplaats of wachtend op de veerboot of waar dan ook. Ik heb ontdekt dat God echt weet wat mensen nodig hebben.

Welk radiostation staat er op: Laatste jaren Groot Nieuws Radio

Wat staat er op je lekkerste menu: Friet met hamburger en eiermie.

Heb je hobby’s: Bezig zijn in Gods koninkrijk.

Wat zou je graag nog eens willen doen: De rondreis die God me heeft laten zien, door Europa maken, en spreken.

Wat vind (of vond) je moeilijk: Op 14 mei 2010 werd ik wakker en was bijna al mijn kracht kwijt en ook had ik bijna geen energie meer.

Ben twee jaar later afgekeurd en kan op het moment zo’n 70/80 meter lopen.

Maar het allerbelangrijkste is dat op het moment dat ik ziek was, de genade van God en de vrede van God er was, en nog steeds is. God is goed.

Dus zijn we nu aan het sparen en bidden voor een step genaamd Sitgo.

Hoe kwam je tot geloof: Ik ben met mijn vrouw naar belijdenis catechisatie meegegaan, en zou die avond de mensen die er ook waren voor schut zetten.

Op het moment dat ik op de stoel zat, was er een film voor mijn ogen. Daarin liep een man met een kruis op zijn nek, en even later hing Hij aan het kruis, en toen lag Hij in een hol. Ik dacht dat ik moest gaan slapen, maar er was een stem die zei; dit is Mijn Zoon ga je voor of tegen Mij kiezen.

En ik zei; wie ben jij, en de stem zei; Ik ben God ga je nu voor of tegen Mij kiezen. Die avond ben ik tot geloof gekomen.

Wat betekent de Here Jezus voor je: Hij is mijn vriend en Hij heeft de weg vrij gemaakt naar God.

Heb je een favoriet (NL) gospelartiest: Ik hou van Bluegrass gospel. https://youtu.be/SQ0wuizfagM?list=OLAK5uy_m_hbWnDmtllat30wT9w9ASdSW6IsU-Bp8

Wat wil je in een paar zinnen nog kwijt: Ik loop nu al bijna twaalf jaar thuis, ben afgekeurd, maar met Jezus leven zorgt ervoor dat ik tevreden ben met mijn leven.