Goedendag broer, zus, medearbeider, collega en we mogen elkaar begroeten met het welkom en bemoediging; De Heer is waarlijk opgestaan!

In deze Wegwijzer van maart wil ik jullie graag bijpraten over onze ‘strijders’ in het veld, het werven van donateurs en de mogelijkheden die onze nieuwe website biedt.

Het verheugd mij jullie mee te delen dat wij ons als bestuur gezegend voelen want vanaf het moment dat wij als bestuur zelf het veld zijn ingegaan, zijn er al diverse collega’s / broeders & zusters die zich bij Wim, Klaas en mij hebben aangemeld om een keer mee te helpen. Niet alleen toen we voor de Oekraïense & Russische chauffeurs op pad gingen maar daarvoor ook al.

Geweldig gewoon!

In omgeving Groningen, Doetinchem, Veenendaal, Rotterdam, Almere, Hoogeveen/Emmen zijn broeders & zusters regelmatig actief.

Wij van het bestuur zijn vaker in beeld op de site en Facebook om zo anderen aan te sporen. Maar anderen hoeven niet zo nodig op de voorgrond te staan en doen zo ook hun bijdrage, daarnaast zijn er mensen die ons financieel steunen en daardoor kan dit werk door blijven gaan.

Namens het bestuur wil ik jullie, die niet op de voorgrond staan en toch ons op welke manier dan ook, heel hartelijk bedanken!

 

Dat brengt ons op het volgende punt; Wij zoeken vaste donateurs die maandelijks een financiële bijdrage willen schenken. Vragen is niet altijd fijn maar we willen open en transparant zijn en we willen het liefst al ons materiaal gratis delen en dat is helaas nu nog niet mogelijk. Wij hopen en vertrouwen God hierin dat we binnenkort onze ‘strijders’ in het veld kunnen sturen (hierbij een OPROEP voor nieuwe ‘strijders’ op nieuwe plaatsen in het land), met gratis foldermateriaal en dat we ons assortiment kunnen uitbreiden.

Dit gezegd hebbende wil ik onze huidige schenkers heel hartelijk danken want de eerste stappen zijn inmiddels al gezet!

 

Als laatste; De website wordt al goed bezocht en met name de webshop. Diverse mensen hebben zich al ingeschreven maar het gebruik van de website valt nog een beetje tegen.

Daarom een korte uitleg wat er zoals mee gedaan kan worden en we proberen aankomende chauffeursdag hier weer aandacht aan te schenken.

In het menu onder [Wie zijn wij] ga je helemaal naar onderen en klik je op [Truckers], hier is de pagina die je kan zien als je bent aangemeld (aanmelden? Dit heeft met wettelijke regelgeving m.b.t. privacy te maken) Hier kan je dus ook onderwerpen bespreken en met de anderen delen (die ingelogd zijn).

Deze categorieën zijn: ‘familienieuws’ – ‘wie rijd op welke kar’ – ‘in de ziekenboeg’ – ‘ora et labora’ – ’bemoedigingen’ – ‘belevenissen van zaaiers’. Deze waren er al in de tijd van Martien en we hopen deze weer nieuw leven in te blazen.

Als echt allerlaatste; we hebben als Stichting een eigen 06nummer 0642423852 die je kan bellen of appen voor vragen, zorgen, hulp, geestelijke bijstand. Je krijgt in eerste instantie mij aan de lijn en zal indien nodig is je in contact brengen met… wie dan nodig is.

Ik wens jou als lezer, Gods zegen toe.

 

Daniël Kroezen

Secretaris