Binnenkomende berichten in “De Boordcomputer”

Een nieuwe rubriek waarin ik jullie een kort overzicht geef wat er de afgelopen periode allemaal de revue passerende. Net zoals je boordcomputer in je truck waarin alle berichten en telefoontjes binnenkomen maar nu hoef jij er niet mee te doen 😉

 


 

Velen hebben vakantie gehad of reden juist achter al die ‘sleurhutten’ die net onder je ingestelde cruise control snelheid rijden en dan kilometers ergernissen veroorzaken omdat je vaak niet mag inhalen (mijn ergernis) maar onze strijders in het land leken niet op vakantie te zijn geweest want die gingen maar door, elke week zag ik op onze Facebook pagina de mooie berichten voorbijkomen.

 

 

 

Fantastisch! Ga zo door en stiekem hoop ik dat we komende periode nieuwe strijders mogen verwelkomen want ons mobieltje, whatsapp en mailbox bleef angstvallig stil/leeg, t zal de vakantieperiode wel zijn 😉 Daarentegen zijn de bestellingen via de webshop, de hoeveelheid ervan en de bestellingen weer door het hele land verstuurd, super! Onze afdeling magazijn/afhandeling en is er maar druk mee, petje af.

We hebben de webshop uitgebreid met een vaantje, kentekenplaten met de tekst “Truckplus.org” en binnenkort komen er stickers voor kentekenplaathouders, dus blijf de webshop bekijken.

Ook was er een truckers & bikers openluchtdienst in Emmeloord, verderop kan je het uitgebreide verhaal lezen, het was ook op diverse nieuws media te volgen, dat de Boodschap weer anderen heeft mogen bereiken. Ondanks de regen was het een prachtige gezegende dag!

Komende maand hopen wij elkaar weer te treffen in Almere op de Chauffeursdag en weet je wat grappig is? Vorig jaar vierden we nog een 35 jaar jubileum maar we gaan dit jaar gewoon 10 jaar ouder worden! Ik las in de statuten dat de stichting was opgericht in 1977, (wat ik persoonlijk een geweldig jaar vind maar dat terzijde) om één of andere is dit feit over het hoofd gezien. Nou hoor ik verschillende denken; “groot feest!” maar dat hebben we vorig jaar gehad en de kosten van zo’n feest met complete lunch kunnen we als stichting, draaiende op vrijwillige bijdragen (om t Woord te verkondigen) niet weer aan een 2e feest uitgeven.

Tot gauw en ‘houd ‘m binnen de lijntjes’, Gods Zegen allemaal.

Groet Daniël