In deze rubriek geef ik jullie een kort overzicht wat de afgelopen periode het secretariaat passeerde.

Vol bewondering zie ik terug op een mooie periode waarin veel is gebeurd maar allereerst chapeau voor al die strijders die wekelijks de parkings op gaan om collega truckers een traktaat te overhandigen en laten we niet die collega’s vergeten die tijdens hun werk nog even evangeliseren! Prachtig, dat de nieuwe weg die we ingeslagen zijn ook z’n vruchten afwerpt en dat het verspreiden door blijft gaan. Ga zo door in de kracht van God.

Mocht je ook op pad willen maar je hebt hulp nodig of begeleiding? Bel 0642423852 of mail naar daniel@truckplus.org en dan gaan we samen op pad in jou gebied 😉

 

Trucker-Church:

In afgelopen jaar zijn er meerdere gesprekken geweest tussen Trucker-Church (o.a. actief in Duitsland) en Truckplus, dit na aanleiding van de biker- & truckerdienst in Emmeloord vorig jaar juli. Vanuit Duitsland zag men de nieuwe website en de activiteiten op Facebook en daarop volgde een uitnodiging. Deze ontmoeting was op 23 & 24 september j.l. op de IAA beurs in Hannover en stond meer in het teken om kennis te maken met de leden van, noem het maar “het dagelijkse bestuur” van Trucker-Church. De oprichter Dhr. Ekkehart Fischer kon er om gezondheidsreden niet bij zijn. Deze beurs was een gelegenheid waarbij de meeste leden van het DB ook op 1 plek waren en vanuit Nederland (Zwinderen) ook goed te doen was.

Afgelopen mei ben ik samen met m’n vrouw (Marleen) ingegaan op een uitnodiging van de Trucker-Church oprichter Ekkehart Fischer, dit in teken van mogelijke samenwerking tussen de Trucker-Church en Truckplus. In kort de verschillen; De Trucker-Church geeft bijbels weg en staan meer op beurzen en truckshows en wij geven meer traktaten weg dan bijbels en opereren meer individueel. Nu zijn hun bijbels aan vernieuwing toe en hebben ze ons gevraagd of wij nieuwe getuigenissen willen aanleveren zodat er een nieuwe oplage gedrukt kan worden. Dit is een begin van een samenwerking, daarnaast gaan we kijken of we in de grensgebieden iets meer elkaar kunnen versterken op het gebied van evangelisatie en we delen elkaars contactgegevens en logo’s die in de nieuwe bijbels en op de socials komen te staan. We praten dus niet over een samenvoeging van Trucker-Church en Truckplus maar alles blijft qua organisatie zoals het is.

Getuigenissen: Wil je jou getuigenis delen in de truckerbijbel?

Stuur mij je getuigenis per mail:  daniel@truckplus.org

 

Biker- & truckerkdienst:

Deze gaat dit jaar helaas niet door.

 

Bijbel app YouVersion:

Poosje geleden was ik door YouVersion benaderd na aanleiding van het artikel wat in het Nederlands Dagblad verschenen was. Ze wilden ons hun platform aanbieden zodat wij de leesplannen kunnen delen en nadat ze vertaald zijn wil YouVersion deze vertaalde leesplannen in die verschillende landen aanbieden, zo kun je een chauffeur die je hier in Nederland aanspreekt verwijzen naar leesplannen in hun eigen taal. Deze leesplannen zijn net als de traktaten een herkenning voor de chauffeur.

Meer weten? Zoek in de YouVersion app naar Daniel Kroezen of naar ‘de voorruit’ en dan kom je er wel. Heb je deze bijbelapp nog niet? Kijk dan in de Google App Store of Apple store of kijk dit leesplan direct door hier te klikken: YouVersion

 

Andere locatie:

We kregen te horen dat het bedrijf Holwerda samengaat/overgenomen of verkocht wordt. Dit jaar 2023 wordt mogelijk de laatste keer in de kantine van Holwerda.

Mogelijk! Want er wordt navraag gedaan aan de nieuwe beheerder/eigenaar of onze activiteiten door kunnen blijven gaan en zo niet dan moeten we op zoek naar een andere locatie.

Wanneer 2023 wel de laatste keer bij Holwerda wordt, ken jij een andere geschikte locatie? Stuur je reactie naar info@truckplus.org Voor vragen of informatie, bel mij 0642423852

 

Dan wens ik jullie Gods zegen toe, veel gezondheid en tot de volgende keer.

Daniël Kroezen