29-01-2022

Goedemorgen broer en zus,

Nationale Tuinvogeltelling, in dit weekend vragen de Vogelbescherming iedereen om de vogels in hun tuin of op hun balkon te tellen. Dankzij de Tuinvogeltelling weten we hoe vogels in de winter onze tuinen gebruiken. Met die informatie kunnen we vogels beter helpen en beschermen. 

Vandaag komt Claudia Traa aan het woord in de rubriek ‘Ken elkaar kennen’.

‘k Ben 24 april 1970 door me ouders in Roden (Drenthe) op deze aarde gezet.

Nadat ik in vele andere woonplaatsen te hebben gewoond heb ik nu een woning in Hoogeveen, maar heb nog wel heimwee naar Friesland. 

‘k Ben vrij(gezellig) en heb 2 kinderen (Niels van 1990 en Fiona van 1995) verder 2 schoondochters en 2 kleinkinderen (Lucas 2019 en Milou 2021).

Wat staat er op je menu: Mmm… lust eigenlijk heel veel, ben alleen niet zo’n vis eter maar loempia brood en stamppot een uitsmijter heerlijk

‘k Rij nu nog bij de gemeente Hoogeveen / De Wolden maar na 4 jaar op de weg te hebben gezeten als putjesschepper en riool reiniger, ga ik per 1 maart bij Den Hartogh Logistics te Rozenburg aan de slag https://youtu.be/USg8DV26vFo

Groot Nieuws Radio staat soms op in de cabine maar ook vaak een piraat of Radio Continu.

Als ik niet hoeft te werken heb ik als hobby… handwerken en kamperen

Met de trailer vol hulpgoederen naar een land rijden waar ze het hard nodig hebben, dat zou ik graag nog eens willen doen.

‘k Vond aandokken niet gemakkelijk

Hoe kwam ik tot geloof… 

Ik ben door me ouders RK opgegroeid en na een tijd niks er aan gedaan te hebben heb ik een Alfa cursus gedaan en bij Vrij Zijn van Wilkin vd Kamp geweest daar is veel gebeurd en verandert. 

Wat betekent de Here Jezus…

Tja, in het begin vond ik dit heel moeilijk maar zie nu steeds meer in dat Hij ook mijn Vader wil zijn die niet het beste maar het allerbeste voor me heeft. Maar ook alleen op Zijn tijd en die verschilt behoorlijk met de mijne…

Mijn favoriete (NL) gospelartiest is toch wel Martijn Buwalda is liedschrijver en zanger die probeert het Leven te vangen in liedjes die ontstaan zijn vanuit zijn kerkelijke achtergrond. https://youtu.be/jtEZ9pMnPLY

Ik ben een laatbloeier maar wel een (hele) mooie bloem, dus geef nooit op, het is nooit te laat om je leven aan Jezus te geven want Hij geeft je elke keer weer een kans om terug te gaan naar je Vader.