06 maart 2021

Het weer in maart kan erg koud zijn met temperaturen tussen de 4°C en 10°C graden. We raden je aan om warm te kleden. In de winter is er kans op oosten wind die de gevoelstemperatuur naar beneden brengt.

Dit warme verhaal komt van Arie de Paauw in de rubriek: ‘Ken elkaar kennen’.

Mijn naam is Arie, ben geboren op 21 maart 1956, toen de lente begon, in het dorp Dubbeldam, toen nog zelfstandig, tegenwoordig een wijk van Dordrecht, de plaats waar ik nu nog steeds woon, alleen dan in de wijk Sterrenburg, op het zuidelijke gedeelte van Dordrecht.

Ik ben getrouwd met Margreet, de liefste, zorgzaamste vrouw van de hele wereld. Samen hebben we drie zonen, en inmiddels drie kleinzonen.

Ben een makkelijk eter, ik lust nagenoeg alles, maar dat komt ook omdat Margreet nog van ‘leftovers’ een koningsmaal kan maken.

Ik rijd geen vrachtwagen, maar heb wel een ‘groot rijbewijs’. Ooit moeten halen voor mijn functie als planner, maar nog nooit hoeven rijden….

Op dit moment ben ik zonder baan, laatste functie was dus Transportplanner bij ForFarmers, op de locaties Oosterhout, Lochem en Zwolle. ForFarmers is de grootste mengvoer producent in Nederland, met ook nog bedrijven in België, Duitsland, Engeland en Polen

Mijn hobbies zijn muziek en evangeliseren en mensen leren om dat effectief te doen. Met effectief bedoel ik dat mensen aan het eind van je gesprek met hen, de Here Jezus uitnodigen in hun hart…

Ik ben in 2014 een week op Curaçao geweest omdat te evangeliseren en een team op te zetten, ik zou daar graag nog eens terug gaan.

Ik ben christelijk opgevoed, vanaf mijn 8e jaar naar de kerk gegaan en op mijn achttiende een ontmoeting gehad met de Here Jezus.

Hij betekent alles voor mij, zonder geloof kan ik niet, wil ik niet, zoals ik zelf ooit in een liedje schreef, (https://youtu.be/JCzicqEFNCI) voor de band die ik samen met anderen startte en dus ook mijn favoriete Nederlandse gospelartiest is, de band Courage, ook te beluisteren op Spotify en ons eigen YouTube kanaal Courage Band – YouTube

Mijn motto is: niemand mag sterven zonder Jezus, en iedere ontmoeting met iemand is een potentiële kans om een ziel te winnen Jezus.

Onze stichting, die als doel heeft mensen te trainen: www.arbeidersindeoogst.nl

P.S. Mocht je een mooie vacature voor me hebben dan houd ik me aanbevolen ?